NEVŞEHİR(MHA) Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı (Çevre Yolu) ve Sadabad Parkında kullanılan led aydınlatma lambalarının vatandaşların beğenisini kazanması ve talepler üzerine Nevşehir ve Kızılırmak caddelere de led lambalarla aydınlatarak Gülşehir’imizi ışıl ışıl yapıldı.

Başkan Arısoy, alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm mahallelerimizin yol ve kaldırımlarını eskisinden daha güzel olacak şekilde düzenlediklerini belirterek “Geçtiğimiz hafta ihalesini yaptığımız 110.000 m2 kilitli taş çalışmalarına, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda ara vermeden hızlı bir şekilde başlıyoruz. Gülşehir girişinden Kurşunlu Cami meydanına kadar olan alanda yapılan orta refuj çalışmaları ve ilçemiz öz kanalından başlayarak, öğretmenler lokali ve hükümet konağına kadar olan alanda andezit kaldırım ve led aydınlatma çalışmaları ile ilçemiz hoş ve modern bir görünüme kavuştu” dedi.

Arısoy ayrıca; “Alt yapı çalışmaların yapıldığı tüm sokaklarda mevcut alt yapı hatlarımızı tamamen yenileyerek 100 km kanalizasyon 98 km temiz su isale hattını tamamlayıp belediye imkanlarımızla sel  baskınlarına karşın eski atıl vaziyette bulunan 500’lük koruger su boruları ile yağmur hatları çekerek eski şebeke borularımızın tamamını yeniledik. Alt yapıda uzun yıllar sorun yaşanmayacak bir Gülşehir için tüm gücümüzle çalıştık çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi