NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sarraflar caddesinde bir döviz bürosu önünde toplanan Görmeyenler kültür ve birleşme derneği başkanı Erol Mutlu ve dernek üyeleri ABD’nin Türkiye’ye yönelik uyguladığı ekonomik yaptırımlara tepki olarak ellerindeki dolarları bozdurup Türk Lirasına çevirdiler.

Dernek Başkanı Erol Mutlu, ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı ekonomik yaptırımlara duydukları tepkiyi dile getirmek için böyle bir eylem gerçekleştirdiklerine dikkat çekerken, “Dernek yönetimimiz ve üyeleri olarak devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Elimizdeki dolarları bozdurup Türk Lirasına çeviriyoruz. Bu ülkeyi 7 düveliyle dize getiremeyenler Allah’ın izniyle yine dize getiremeyecekler. Buradan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza da çağrıda bulunuyoruz. Türk Lirasına, milli paramıza sahip çıkalım. Devletimizin, milletimizin yanında olalım” dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’da ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı ekonomik ambargo nedeniyle bu protesto eylemini gerçekleştirdiklerini belirtirken, “Türkiye Cumhuriyeti Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine bizlerde ABD dolarlarımızı bozdurup Türk Liramıza sahip çıkıyoruz” açıklamasında bulundu.

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor