Göreme Belediyesinin havası, suyu, doğal güzellikleri ile insana huzur veren bir dinlenme yeri olan Göreme bulunan mevcut vadilerde temizlik çalışması başlattı. Belediye Başkanı Nuri Cingil, yaz ayının başlamasıyla birlikte tüm vadilerimizin temizliği ve bağ yollarımızın ulaşımla ilgili çalışmalarımızın devam ettiğini belirtti.

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü

Başkan Nuri Cingil çevre temizliği duyarlılığı ile ilgili olarak çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ve vadilere giden yolları ve bağ yollarının bakımının ve düzeltilmesi yapılarak temizleme çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Temizlik çalışmaları kapsamında ot ve çöp temizleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Nuri Cingil, çalışmalarda çevre temizliğinin yanı sıra birbirinden eşsiz vadilerinde düzen ve temizliğine bir o kadarda önem verdiğini belirtti.

Başkan Nuri Cingil, “Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bağcılıkta ön planda olan bölgede vatandaşların bağlara daha iyi bir ulaşım yapabilmeleri için bağ yollarını gözden geçirerek yol açma çalışmalarında bulunuyoruz” dedi.