Dünyanın ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden çok sayıda ekip ve göstericinin geldiği festival Belediye yanı etkinlik alanında 1.Günü sahne görüntüsü ile devam etti.

Festivale Protokol’den Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mashar BAĞLI. İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Abdulkadir UZUNÖZ Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay ŞIMARMAZ, Nevşehir Ak Parti il Başkanı Avk. Mustafa Rauf YANAR, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Edip AVŞAR, Kosgeb Müdürü Ali USTA, Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk ÇAMCI, Göreme Belediyesi Meclis Üyeleri ve eski Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Salih AÇIKGÖZ’ün katılımları ile birlikte festivalin 1. Günü devam etti.

Festival bu akşam saat 19.00’da Göreme kasabası içerisinde tüm katılımcı ve misafirler ile birlikte kortej yürüyüşü ile başlayan festival yarışmacıların renkli sunumları ile 1. Günü sona erdi.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde