KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve gelmesinin ardından gençlere ve spora yönelik hayata geçirdiği projeler meyvelerini vermeye başlıyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çeşitli branşlarda uzman antrenörler eşliğinde açtığı kurslarla birçok gencin spor yapmasına olanak sağlayan Nevşehir Belediyesi, geleceğin şampiyon sporcularını kentten çıkartmayı hedefliyor.

Son dönemde birçok sporcusu milli takım daveti alan Nevşehir Belediyesi’nde son olarak Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan spor tırmanış kurslarına katılan ve ardından Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında spor hayatına atılan Ömer Yasin Emek’e milli davet geldi. Geçtiğimiz ay Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle dikkat çeken genç sporcu, 21-27 Ocak 2020 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek Spor Tırmanışı Gençler Milli Takım Gelişim Kampına katılacak.

Emek, Milli Takım Kampında başarı göstermesi durumunda Türkiye’yi 2020 yılı içerisinde düzenlenecek çeşitli uluslararası turnuvalarda temsil etme hakkı kazanacak.