NEVŞEHİR(MHA) AK Partinin 2, Cumhuriyet Halk Partisinin ise 1 milletvekilliğini bölüştüğü 24 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan gelişmeleri, Türkiye Cumhuriyetinin yeni hükümet sistemine geçişini bile değerlendiremeyen siyasi parti il başkanları yaz rehavetine kapıldı.

40 yıla yakın bir süredir milletvekili çıkaramamanın ardından ittifak sayesinde bir milletvekili çıkaran CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, seçimler öncesinde bir değil iki vekil çıkarabilecekleri iddiasında bulunan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, sağlık sorunları nedeniyle seçim sürecinde de ister istemez partisinin tam olarak başında duramayan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, aday bulamadığı için kendisi milletvekili adayı olan Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, Partileri ittifaklardan dolayı seçime girmeyen Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yılmaz Osma, Demokrat Parti İl Başkanı Murat Kul ve ilk seçimde 16 bin oy alıp köşesine çekilen İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat yaz sıcaklarının rehavetine kapıldı.

Normal zamanda da ülke ve Nevşehir hayrına siyaset üretemeyen, gündemi takip edip değerlendirmelerde bulunamayan siyasi parti il başkanlarının ne zaman, nerede ortaya çıkacakları merak konusu.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…