“ Vatandaşa hizmetin bir lütuf değil görev olduğunu açıkça beyan ediyorum. Bizler bu göreve talip olarak onların hizmetkarı olacağımızı kabul etmiş oluyoruz. Kapımız sürekli vatandaşa açık olacaktır. Vatandaşımızı yapacağımız her iş hakkında bilgilendireceğiz. İhale sistemini şeffaflaştıracak, halkın denetimine açık hale getireceğiz. Yapacağımız bütün projelerde önceliğimiz kamu menfaati olacaktır. Yapılan işin uygulanır olup olmadığına ve halkın ihtiyacını karşılayıp karşılamadığına bakacağız. Önceliğimiz temel belediye hizmetlerini bütün Nevşehirlilerin düzenli ve kaliteli bir şekilde alabilmesini sağlamaktır. Belediye parasını karşılığı olmayan, faydasız projelerle israf etmeyeceğiz. Gereksiz, işe yaramayacak işler için boşuna para harcamayacağız.
Vatandaşın bilgi alma hakkına saygı duyacağız. Her vatandaşımız bilgi alma hakkını yazılı ya da sözlü talepte bulunarak kullanabilecek. Dilekçesi için günlerce cevap beklemek zorunda kalmayacak, en kısa sürede mutlaka cevap verilecektir. Nevşehirli vatandaşımız Belediye ile işi olduğu zaman korkarak gelmeyecek, işini halletmek için aracı, tanıdık aramayacaktır. Vatandaşa yapılacak hizmetin bir lütuf değil, görev olduğunu Belediyede çalışan bütün görevliler bilecek ve ona göre davranacaktır.
Nevşehirli vatandaşlarımız 1 Nisandan itibaren kendilerine saygı duyan, değer veren, çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ile hizmet alacaktır.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde


SABRET HEMŞERİM AZ KALDI..”