Çocuk şarkılarıyla birlikte mahalle mahalle gezecek olan mini vagon, 23 Nisan’ın 100. Yılını unutulmaz olarak çocukların hafızalarına kazıyacak.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un çağrısıyla saat 21:00’de tüm evlerin balkonlarında İstiklal Marşının söylenmesi çağrısına tüm Ürgüp halkıyla ve belediye personeliyle birlikte katılacak olan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk,”Kovid-19 tedbirleri sebebiyle evlerinde kalarak kurallara uyan en değerli varlıklarımız çocuklarımızı 23 Nisan’da gün boyunca evlerinde çizgi film karakterleri ziyaret edecek. Yine aynı gün akşamı Meclis Başkanımızın talimatıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Ürgüp’te de vatandaşlarımızla birlikte balkonlardan istiklal marşımızı okuyacağız. Merkezi ilan sistemimizden saat 21:00’de istiklal marşımız okunacak. Hep bir ağızdan milli mücadelenin 100. Yılını evlerimizden de olsa marşımızı daha gür sesle okuyacağız. Bağımsızlığımızın sembolü, çocuklarımızın en özel günlerinden olan 23 Nisan’ı daha özel hale getireceğiz. Çocuklarımız evlerinde kalmaya devam etsin, biz bayramları da evlerine getiririz.” Dedi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı