NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Ali Doğan Simit, Partisinin bozuk düzene karşı, Milli görüşü savunan tek parti olduğuna dikkat çekti.

Adaylık teklifinin Partiden geldiğini söyleyen ve kazanma olasılığını yüksek gördüğünü söyleyen Saadet Partisi Nevşehir merkez belediye başkan adayı Dr. Fatih Terzioğlu, “Peygamberimiz her millet layık olduğu idare ile idare edilir buyuruyor. Bir millet zenaatkara önem vererek, tarıma önem vererek, ilme önem vererek, ahlaka önem vererek yücelir. Ve her millet sefahatle batar. Zenaatkara, ilme, tarıma ve ahlaka önem vermek rüştün ispatıdır. Ben istedim böyle oldu demek ise sefahetin bir sonucudur. Şu anda Rüşte olan ihtiyaçtan dolayı adaylığımı koydum. Tüm milletimize sefahat mi, rüşt mü sorusunu sormuş olacağız. Adaylık için teklif partimden geldi. Kazanma olasılığımı yüksek görüyorum” dedi.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Toplantıda Terzioğlu'na son seçimlerde partinin birinci sıra milletvekili adayı olan Mustafa Aydemir tarafından parti rozeti de takıldı.