Doğa Kolejinde kayıtlar devam ediyor, kontenjanlar doluyor. Anaokulundan liseye Doğa'nın ayrıcalıklı eğitimiyle tanışın...

Uzman akademik kadrosu, fark yaratan eğitim modeli ve her kampüste eşit standartlardaki eğitimiyle gelecekte başarı odaklı bireyler için bugün çocuğunuzu Doğa ile tanıştırın.

DOĞA EĞİTİM MODELİ

Doğa Koleji, özel akademik eğitim modelini, her kampüste eşit ve yüksek standartlarda sunuyor. Mevcut müfredatı zenginleştirerek geliştirilmiş fark yaratan eğitim sistemiyle Doğa’lı öğrenciler, akademik yönden donanımlı, başarıya odaklı bireyler olarak yetişiyor. Akademik donanımın yanı sıra drama, satranç, yaratıcı yazarlık, ekoloji, deney atölyesi, robotik gibi fark dersleriyle ise öğrenciler edinmiş oldukları bilgileri yatay ve dikey düzlemde kullanmayı öğreniyor, teori ve pratiği entegre ederek seçkin bir eğitim alıyor.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Sınavlar, tüm eğitim sistemlerinin su götürmez bir gerçeğidir. Öğrenciyi ölçmenin farklı bir yolu bulunana kadar da böyle devam edeceğe benziyor. İsimler değişiyor, içerik değişiyor, soru sayıları değişiyor, ama sınavlar her zaman varlığını koruyor. Burada önemli olan okulların sınav başarılarıdır. Doğa Koleji akademik sınavlarda yüzde ellinin üzerinde başarı elde ederken, öğrencisini eğitimde bir üst basamağa yüksek başarı ile gönderirken, mezun ettikten sonra da yurt dışında çok önemli okullara geçişine aracı olabilmektedir.

EN İYİLER DOĞA’DA

Doğa Koleji, 2002 yılından beri her gün; iyi öğretmen, iyi müfredat ve iyi müfredat dengesini koruyarak iyi sonuçlar almak için çalışıyor. Sportif başarıların yanı sıra TÜBİTAK projelerinin de arasında yer aldığı bilimsel projelerle ödüller alıyor ve sadece Türkiye’ye değil dünyaya da faydalı bireyler yetiştirmek konusunda önemli başarılara imza atıyor. Akademik açıdan birçok ödüle sahip öğrenciler, başarılarını taçlandırıyor.
Ürettiği eğitim modelleriyle, dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir eğitim markası olmanın yanı sıra ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre bireyler yetiştirmeye devam ediyor.

DOĞA’DA İNGİLİZCE

Anaokulundan itibaren eğitim sisteminin içinde yer alan derste öğrenciler, İngilizceyi anadillerinden sonra kendilerini en rahat ifade ettikleri dil olacak şekilde öğreniyor. İlkokul 2. sınıftan itibaren Cambridge sınavlarına katılan öğrencilerin İngilizce yeterlilikleri, uluslararası standartlardaki ölçme-değerlendirme araçlarıyla belgelendiriliyor. İngilizceyi her yıl daha da özümseyen Doğa’lılar, lisede akademik İngilizce seviyesine ulaşıyor.

DOĞA FEN VE TEKNOLOJİ LİSELERİ

Dünya çapında başarılı çocuklar için dünya çapında olanaklar sunan Doğa Fen ve Teknoloji Liseleri, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri’nden mezun olacak öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olmanın yanı sıra dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkânına sahip olarak üniversite eğitimlerini yurt dışında sürdürebilecekler. Teknolojik tabanlı inovatif eğitim sayesinde öğrenciler, teknolojiye hâkim olmanın çok ötesine geçerek, kendi teknolojik girişim fikirlerini üretip, potansiyel iş ortaklarıyla gerçekleştirebilecek seviyeye ulaşıyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde; ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik derslerinin yanı sıra üniversite iş birlikleriyle öğrenciler, hem Türkiye’de hem de dünyada fark yaratacak bireyler olarak yetişiyor.