CHP milletvekili Faruk Sarıaslan, beraberinde il, merkez ilçe ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdikleri Derinkuyu, Kaymaklı, Suvermez, Yazıhöyük ziyaretinde partinin ilçe teşkilatları, esnaflar ve belediye başkanlarını ziyaret etti.

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü

CHP milletvekili Faruk Sarıaslan, beraberinde bulunan heyet üyeleri öncelikle esnafları dolaşarak hayırlı işler ve teşekkür dileklerinde bulundu, isteklerini dinledi. Daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti. Vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet ederek, yapmayı planladığı işleri anlattı. Vatandaşların istek ve arzularını dinledi, bundan sonra her fırsatta kendileri ile bir araya geleceğini, daima halkın içinde hizmet odaklı bir anlayışla görev yapacağını belirtti.

CHP milletvekili Faruk Sarıaslan, burada yaptığı açıklamada, “24 Haziran’da bir seçim yaşadık. Nevşehirimiz bana ve ekibime büyük bir teveccüh göstererek 41 yıl aradan sonra partimden vekil olarak şehrime hizmet etme imkanı tanıdı. Bunun bilinciyle hareket edeceğim. Nevşehir’in sorunlarını biliyorum ve bu sorunlara çözüm bulmak için milletvekiliyim. Bu sorunları çözerken de ben her şeyi bilirim iddiasında değilim. Tarımda, turizmde, işsizlikte Nevşehir’in ciddi sorunları var. Nevşehir’in sorunlarını Meclis’e ileteceğim ve çözümü noktasında da takipçisi olacağım. Nevşehir’de Millet İttifakı’nın getirdiği bir avantaj var, bunu kabul etmemiz lazım. Ancak bunun yanında, CHP olarak biz Nevşehir’den 25-26 bin bandında bir oy alıyorduk. Bu son seçimde, 31-32 bin bandında bir oy aldık. Bu da gösteriyor ki, Nevşehir halkında CHP’ye doğru bir eğilim var. Biz bunu giderek artırmak istiyoruz. Seçildikten sonra Nevşehir’e gelmeyeceğimi söyleyenler var ama o arkadaşlar mahcup olacaklar, çok sık Nevşehir’e geleceğim" dedi.

Yerel seçimlerde de CHP’ye karşı bir eğilim olduğunu ifade eden Sarıaslan, "Yerel seçimlerde çok önemli yerleri alacağımızı düşünüyorum. Nevşehir’de de oturup düşüneceğiz, arkadaşlarla değerlendireceğiz. En iyi neticeleri almanın yolunu bulacağız. Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımıza şimdiden başlayacağız. Demokratik kitle örgütleriyle, meslek odalarıyla, siyasi parti temsilcilerimizle, sendikalarımızla, muhtarlarla ve de en önemlisi halkımızla görüşerek, konuşarak, önümüzdeki yerel seçimlere en güzel şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Derinkuyu ziyareti sonrasında Yazıhöyük beldesine geçen CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve beraberindeki heyet üyeleri, Belediye Başkanı Cengiz Çavdar’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda sohbet eden Sarıaslan ve Çavdar, amaçlarının halka hizmet olduğunu vurguladı.