Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, şehrin en önemli sosyal yaşam merkezlerinden birine dönüşen 2000 Evler Mahallesi’nin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin de bu alanda bulunmasıyla birlikte özellikle gençlerin bir araya gelecekleri cafe ve dinlenme salon ihtiyacının ortaya çıktığını belirtti. Bu tür tesislerle bu açığın kapatılması arzusu içerisinde olduklarını dile getiren Seçen, nezih bir ortamda hoşça vakit geçirilebilecek bir tesis kazandırdıkları için de işletme sahiplerine teşekkür etti.

Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından yapılan dua sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Kurmay Albay Yüksel Yiğit, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’ın da katıldığı bir törenle açılış kurdelesi kesilerek işletme hizmete kazandırıldı.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Cafe ve Dinlenme salonunun açılışı nedeniyle açılışa katılanlara işletme sahipleri tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.