“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde hazırlanan “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 programı kapsamında Nevşehir İŞKUR da çalışmalara start verdi.

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İlimizin önemli özel hastanelerinden biri olan Özel Kapadokya Hastanesi işbirliği ile 5 farklı meslekte dalında toplam 14 kişilik işbaşı eğitim programı başlatıldı. Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık BARATA çalışanları yerinde ziyaret ederek öğle yemeğinde bir araya geldi. Çalışanlarla hasbihal eden İl Müdürü BARATA program hakkında Hastane yönetimi ile görüştü. Görüşme sonrasında Hastane yönetimi de İŞKUR aracılığı ile istihdam seferberliğine katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretten dolayı BARATA’ya teşekkür ettiler.