Nevşehir’in önde gelen eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji’nin İlkokul bahçesi yapılan son düzenlemelerle adeta oyun sokağına benzedi. Kardelen İlkokulu, öğrencilerin gün boyu neşe içinde oynayacakları teneffüs ve paydoslarını, bulmacalı ve eğlenceli geçirebilecekleri bir oyun sokağı hazırlandı.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Kardelen öğretmen ve idarecilerinin kendilerinin yapmış olduğu çizimleri renkli boyalarla Kardelen İlkokul bahçesini renkli bir platforma dönüştürdüler. Çocukların oyun dünyalarını geliştirmek, geleneksel sokak oyunlarıyla buluşmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan rengarenk oyun sokağı Kardelenli Minikleri bekliyor.

Kardelen İlkokulu bahçesini şenlendiren geleneksel oyunların çizildiği Kardelen Oyun Sokağı hakkında Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, şunları dile getirdi; “Kardelen Eğitim Kurumları olarak her yıl fiziki donanımızı geliştiriyoruz. Önceki yıllarda yapılan Müstakil Anaokulu Binası ile Eğlence Merkezi, Konferans Salonu ve Yeni Yemekhanesi ile hemen her yıl yeni bir proje ile büyümeye devam eden Kardelen Eğitim Kurumları, eğitimdeki atılımlarını fiziki ortamlar noktasında da son hızla sürdürüyor. Tam bir Kampüse dönüşen kurumumuz bu haliyle öğrencilerin ders dışı zamanlarını tüm boyutlarıyla kendine yeterli, yaşamaktan zevk alınan, komple bir kampüs haline dönüştürmüş oluyoruz. Binalarımızın yatay ve yayvan gelişimi tüm okul alanımızın alternatifli bahçelerimizin olması bu tür alanları alabildiğince kullanmalarına imkan sağlamaktadır.