Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, tüm İslam aleminin, borsa üyelerinin ve tüm Nevşehir halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Borsa Başkanı Salaş, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu bayramı, diğer bayramlardan farklı olarak Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle getirilen sokağa çıkma yasağından dolayı evlerimizde kutlayacağız. Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlatıp, gerekli önlemleri alarak, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Ayı içinde tutulan oruçların, yapılan hayırların kabul olmasını, Ramazan Bayramı’nın Milletimize ve İslam Âlemine barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyor, başta Borsa üyelerimiz olmak üzere, tüm Nevşehirli hemşerilerimin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı