Salaş, mesajında Regaip Kandilinin Müslümanlara Allah’ın rahmetinin bol verildiği, yapılan dua ve ibadetlerin kabul edildiği gece olduğunu hatırlatarak tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli hemşehrilerinin Regaip Kandilini Kutladı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, "Rahmetin ve bereketin yeryüzünü aydınlattığı, tüm İslam Alemini onurlandırdığı üç aylar Regaip Kandili ile başlıyor. Sonrasındaki ayların da rahmet getireceği bu hayır ve rahmet dolu günlerin kısacık ömrümüze asırlık nimetler kattığı, insanlığa hoşgörüyü ve ibadetin önemini sevgi, temiz niyet ve kardeşlik ile gösterdiği Regaip Kandilinin tüm İslam Alemine hayırlı olmasını diliyorum. Tarihin satırlarına her zamanki güzelliği ile eserlerini inşa eden Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘Recep Allah’ın ayı, Şaban benim ayım ve Ramazan ayı ise ümmetimin ayıdır’ buyurmuş ve Recep ayı geldiğinde de ‘Allah’ım, Recep ve Şaban’ı bize mübarek kıl, bizi ramazana ulaştır’ duasını sürekli tekrarlamıştır. Allahü Teâla, bu gecede, müminlere, ragibetler (ihsanlar, ikramlar) yapar. Bu duygu ve düşüncelerle, Üç Ayların ve bu gece idrak edeceğimiz Regaip kandilinin Nevşehirli hemşerilerime, ülkemize, tüm İslam Alemine ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, kardeşliğimizi ve birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyor" dedi.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde