Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe 18. Dönem Siyaset Akademisi kapanış programına katılmak üzere Nevşehir’e gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Şahin, daha sonra Yanar’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Nevşehir İl Yönetim Kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Fatma Şahin, Nevşehir’in tarihi ve kültürel olarak çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti.

Her yıl milyonlarca turist ağırlayan Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’de siyasi açıdan da büyük bir uyum olduğunu belirten Şahin, Nevşehir’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ise ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şahin'e teşekkür etti.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı