Bu gece 24.00 itibariyle Salı günü gece 24.00'a kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başlayacak. Pazar günü idrak edilecek Ramazan Bayramı öncesi de vatandaşlar mezarlıklara akın etti. Mezarlık girişinde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından dağıtılan fidanlarını alan vatandaşlar, fidanları yakınlarının mezarına dikerek dualar ettiler.

Mezarlık girişinde fidan dağıtan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman’ da, vatandaşların ramazan bayramını kutladı.  Başkan Kahraman beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri ile mezarlıkta bulunan kimsesizler mezarlığını da ziyaret ederek dualar okudular.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman “ Yaklaşan ramazan bayramı öncesinde vatandaşlarımızın gönül kapılarını çalmaya devam ediyoruz. Bugün de burada Bayram öncesi mezarlıkta ki yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlarımıza 500 adet çeşitli cinslerde ki fidanlarımızı dağıtarak vatandaşlarımızla bayramlaştık. Başta Ürgüp Halkımız olmak üzere Tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.” Dedi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı