Başkan Arı, Halkla Kucaklaşmaya Devam Ediyor

Belediye Başkanı seçilerek görevine başladıktan sonra, vatandaşlar başta olmak üzere sivil toplum teşkilatlarının başkan ve yöneticilerinin hayırlı olsun tebriklerini makamında kabul eden Başkan Rasim Arı ‘ Halkımızı hizmetin merkezine alan ve onlara dokunan bir sosyal belediyecilik anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkan Arı, bugün de belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı vatandaşların tebriklerini kabul etmeyi sürdürdü.

Şehirde yaşayan tüm hemşehrilerini temelinde gönül belediyeciliğini ele alan bir anlayış içerisinde kucaklamayı bundan sonraki süreçte de devam ettireceklerini belirten Belediye Başkanı Rasim Arı, kendisine yönelik gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Başkan Arı şöyle konuştu:

“ Değerli hemşehrilerimizin, şahsıma yönelik gösterdikleri ilgi ve alaka, bizlerin daha fazla çalışma yapmamız gerçeğini de ortaya çıkartıyor. Her alanda çok büyük potansiyele sahip şehrimizde kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal alanlarda etkinliklerin artması yönünde de ciddi çalışmalar gerçekleştirme kararlılığı içerisindeyiz. Hiçbir şey artık şehrimizde eskisi gibi olmayacak. Sahip olduğu ciddi potansiyelleriyle şehrimizi, her alanda büyüyen, gelişen ve kalkınan şehirler düzeyine ulaştırmak, gönül belediyeciliği esaslı anlayışımızın da bir gereği. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. “

ODA VE DERNEK YÖNETİCİLERİ DE TEBRİK ZİYARETİNE KATILDI

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı tebrik edenler arasında, şehir merkezindeki çeşitli oda ve dernek başkan ve yöneticileri de yer aldı.

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, beraberindeki yönetim kurulu ve pazarcı esnaflarından oluşan yaklaşık 40 kişilik bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Pazarcı esnafı daha sonra AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Başkan Rasim Arı ile birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği(DERSİAD) Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Yücel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de Nevşehir Belediye Başkanı Arı’yı ziyaret ederek hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu. Yücel, daha sonra Başkan Arı’ya hediye takdiminde bulundu.

Bu arada Nevşehirspor eski kulüp başkanı Salih Dirikoç başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileri, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner ve yönetim kurulu üyeleri, bazı siyasi parti yöneticileri, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ile bazı eski belediye başkanları da Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerde her yaş grubundaki Nevşehirliler, Başkan Arı’nın makamına gelerek başarılar dileğinde bulundular. Başkan Arı’yı özellikle gençlerin ve çocukların ziyareti mutlu etti. Arı, çocuklarla ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Başkan Arı'ya Kamu Kuruluşlarının Yöneticilerinden Tebrik Ziyareti

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir beraberinde Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün de yardımcı ve şube müdürlerinin ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Arı, daire müdürlerine teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler yürüteceklerini söyleyen Başkan Arı, daha sonra daire müdürleri ve yöneticiler ile bir süre sohbet etti.

Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Yöneticileri, Başkan Arı'yı Tebrik Etti

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerinden oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk Kızılayı’nın din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın dünya genelinde ortaya koyduğu başarılı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirtti.

Başkan Arı, Nevşehir’de de Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini de ifade ederek, bu başarılı çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam etmesi arzusu içerisinde olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’de, Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı hizmetlerde bulunması dileğinde bulundu.

Birlik Vakfı Yöneticileri Arı'yı Tebrik Etti

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç  ve yönetim kurulu üyeleri,  Başkan Arı’yı tebrik ederek görevinin hayırlara vesile olması temennisini ilettiler.

 Birlik Vakfı  Yönetim Kurulu Üyeleri ve Nevşehir Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Emine Şimşek’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk gençliğinin her alanda milli ve manevi değerler doğrultusunda yetişmesinde önemli hizmetler yürüten Birlik Vakfı’nın aynı düşünce içerisinde Nevşehir’de de önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Başkan Arı, gençlere tamamıyla sahip çıkan bir anlayış içerisinde kendilerine düşeni fazlasıyla yerine getirme kararlılığı içerisinde olduklarını dile getirerek, Birlik Vakfı’nın çalışmalarında üstün başarılar temennisinde bulundu.