12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ilk 'Halk Günü' buluşmasında Başkan Rasim Arı, makamında misafir ettiği vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyerek, söz konusu konuların incelenip çözüme kavuşması için ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat verdi.

7'den 70'e her kesimden vatandaşı sıcak bir şekilde karşılayan Arı, Nevşehirli vatandaşların hizmet beklentisine çok çalışarak cevap vereceklerini söyledi.

Her alanda Türkiye’ye örnek olacak bir Nevşehir için Alt yapıdan üstyapıya, ulaşımdan çevreye her alanda planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Arı, “Vatandaşımızın talep ve önerilerine değer veriyoruz. Hemşehrilerimizin şehrin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi, eksikliklere karşı bizlere önerilerini sunmalarını çok kıymetli buluyoruz. Bu sayede yol haritamızı da belirlerken şehrimizi ortak akılla, halkımızla birlikte yönetmenin de ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Hayatı kolaylaştıran ve daha yaşanılır bir kent için her alanda adım atıyoruz. Belediye olarak çok çalışacağız ve insanımıza mutluluk veren hizmetleri kentimize kazandırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.