Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek seçimler için hazırladığı 'Bir Hayalimiz Var' Nevşehir sloganı rozetlerini dağıttı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "AK Parti Nevşehir İl başkanımız Mustafa Rauf Yanar, Merkez ilçe başkanımız Edip Avşar ve Milletvekilimiz Yücel Menekse ile AK Parti teşkilatımıza 'bir hayalimiz var' rozetini takdim ettik" dedi.

Nevşehir için 'Bir Hayalimiz Var' Halkımıza sözümüz var !

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; “Bizim bir davamız var, Nevşehir için bir hayalimiz var. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Nevşehir olacağız" dedi.. 

Doğduğumuz bu cennet topraklara ve üzerindeki yüce insanlarımıza bir borcum var. Yıllar önce beni yetiştiren bu şehre "Vefa borcunu ödemek ve Şehri Emin olmak" için düştük bu yollara. Nevşehirli hemşehrilerimizin derdini hep kendimize dert edindik ve bunun için  'Bir Hayalimiz Var' Nevşehir diyerek çıktığımız bu kutsal yolculukta, AK Partilisi, MHP'lisi, CHP'lisi, Saadet Partilisi, Büyük Birlikçisi, Alpereni, Ülkücüsü ile 2023 Hedefiyle sizlerle birlikte yürümek için varız... İşte Yunus'un dediği gibi, seveni sevmeyeni ile biz yaratılanı yaratandan ötürü seveceğiz, buna dikkat edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Arı; "Biz milletimizin aklını çelmenin değil, gönlüne girmenin peşindeyiz. Biz her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesindeyiz. Seçimler sandıkta değil, gönüllerde kazanılır veya kaybedilir. Bu yüzden gittiğimiz her mahallede, girdiğimiz her sokakta vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yakın ilgi teveccüh ve duaları bize yeter..." dedi.