Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü

Ankara Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonunda Genel Başkanı ve proje koordinatörü Hürriyet Cemal Özkaynak’ın Hepimiz birer engelliyiz Projesinin yardımcısı olan Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonunda genel başkan danışmanı ve Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Olan Makbule Atlı Engelliler için işaret dili eğitim kursu tamamlayarak kursiyerlerle birlikte sertifikasını aldı. Nevşehir’de bütün İşitme Engellilere işaret dili eğitimi ve kursu vereceğini açıkladı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adaylık Öz geçmişini Kursiyerlere Öğrenmiş olduğu İşaret dili anlatan Atlı, “Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi Turizm Bölümü Mezunuyum. Evli ve üç çocuk annesiyim. 60 eğitim sertifikası ve teşekkür belgesine sahibim. Nevşehir Kadın Derneği Başkanı ve Ankara Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonunda genel başkan danışmanıyım. Sayın Cumhurbaşkanımızın Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet ve Tek Vatan sloganıyla hükümetimize tam destek vermekteyim. Eğitim ve siyasi çalışmalara yıllarımı verdim. AK Parti Belediye Meclis Üyeliği ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı, Okul Aile Birliği Başkanlığı ve Nevşehir Kadın Derneği Başkanlığı yaptım. Milletvekili aday adayı ve Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Aynı zamanda aktif olarak Nevşehir Kadın Derneği Başkanlığına devam etmekteyim” dedi.