NEVŞEHİR(MHA) Dijital okuryazarlık eğitimi kapsamında internetin geçmişten günümüze yaşadığı tarihsel dönüşümden başlayarak, medyanın nasıl geliştiğini, ne gibi yararlarının ve zararlarının olabileceği, sosyal medyanın nasıl oluştuğu konusunda bilgilendirme içeren bir eğitim.
Aynı zamanda eğitim, teknolojinin gelişmesi ile konuşulmaya başlanan dijital 
okuryazarlık ve dijital vatandaşlık, internet hukuku, dijital bağımlılık kavramlarını da 
barındırmakta. Eğitim kapsamında, gelişen teknoloji göz önünde bulundurularak, bireylerin 
dijital ortamda güvenli ve bilinçli birer kullanıcı olmaları hedeflenmekte.

Anne Eli Derneğince Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen etkinliğe Habitat Derneği Gönüllü Eğitmeni Veysel Güneri eğitimci olarak katıldı.

1 günlük eğitim programına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Anne Eli Derneği Başkanı Tülay Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda üniversite öğrencisi de katıldılar.

Dernek Başkanı Şahin, eğitime katılan Milletvekili Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Anne Eli Derneği Yöneticilerine ve üyelerine ayrıca programa katılımlarıyla çok önemli bir destek veren Üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı