Bin yıllık kardeşliğimize nifak düşürmeye çalışan, birlik ve beraberliğimize göz dikmiş hainlerin 15 Temmuz 2016 tarihinde yaptıkları darbe girişiminin milletin iradesi ile engellendiğini söyleyen Başkan Ali Türker, “Yaşlısı, genci ile sokaklara inerek tanklara medyan okuyan yiğit Türk Milleti, korkusuzluğunu bir kez daha kanıtlayıp ve tüm Dünya’ya örnek olmuştur.” dedi.

“Türk Milleti asla ve asla kendi topu tüfeği ile hükümetini düşürmeye yeltenmez, devletini ele geçirmeye teşebbüs etmez” diyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker açıklamasının devamında; "Allah ve hizmet diyerek yıllarca milletimiz aldatan, hak hukuk diyerek en büyük haksızlığı ve hukuksuzluğu yapanlara bir kez daha sesleniyoruz. Türk milleti sizin kalleş oyunlarına gelmez, gelmeyecekte.

Milletimizin tarih boyunca sinesinden çıkarmış olduğu kahramanlar devletin en zor zamanlarında duruşları ve mücadeleleri ile milyonlara ilham vermişlerdir. Şüphesiz 15 Temmuz’un en büyük kahramanlarından birisi de Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendidir. Liderimizin arkasında, yüce Türk milletinin gölgesinde Ülkücü Türk Gençliği olarak şehitliğe her daim hazırız.

Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, bu alçak darbe girişimine karşı dünyada bir örneği daha görülmemiş gözü karalılıkla karşı koyan, kahramanlık destanı yazan yüce Türk milletine şükranlarımızı arz ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık dileyerek hepsini ayrı ayrı minnetle anıyoruz." açıklamalarında bulundu.