Cumhurbaşkanlığı seçimlerini 26 milyon 330 bin 823 oy ile kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de yapılan yemin töreninin ve Anıtkabir ziyaretinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir tören düzenlendi. 22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreteri iştirak ettiği törene Nevşehir heyeti de tam kadro katıldı.

Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Törende, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan’da hazır bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, ‘Genel Başkanımız ümmetin Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında geçilen yeni sistemin ülkemize milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye’de böylesine tarihi bir ana şahitlik etmek çok güzel. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin’ diye konuştu.