AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediye meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi. 
Seçim kuruluna iletilen Nevşehir belediye meclis üyesi listesinde yer alan isimlerle parti binasında yapılan toplantıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı M.Rauf Yanar, aday listesini belirlerken titiz bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Yanar, listede yer alanların sıralamaya bakmadan AK Parti'yi Nevşehir'de birinci parti yapmak için gece-gündüz demeden çalışmaları gerektiğini söyledi.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

31 Mart Secimlerinde Merkez Belediye Meclis Adaylarımızla bismillah diyerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik diyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ise, meclis üyesi adaylarına seçim çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi. Yoğun bir seçim süreci içinde olduklarını hatırlatan Arı, “Cumhurbaşkanımız ve genel merkezimizin takdiriyle listeler oluştu. Bundan sonra artık sahaya çıkarak çalışmak var. Bundan sonraki süreçte, inşallah hep beraber Nevşehir'imizin tüm mahallerinde en ücra noktalara kadar giderek çalışacağız. Parti teşkilatları ile uyum içerisinde Nevşehir'imizi karış karış gezerek sıkmadık el, girmedik işyeri ve ev bırakmamalıyız. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından 31 Mart mahalli seçimleri için açıklanan Nevşehir Belediyesi meclis üyesi adayları kendilerini tanıttı.