AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Nevşehir’deki projeler, Nevşehir’in sorunları, ülke gündemi ve pek çok konuda sohbetler edilerek görüş alış verişinde bulunuldu.

Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı'nın da yer aldığı ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’a tekrardan başkan olarak seçilmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni dönemde başarılar diledi. İl Başkanı Yanar; “AK Parti camiası olarak TOBB’a bağlı oda ve borsaları her zaman önemsedik. Bu kurumlarımızın görüşlerinin de çok değerli olduğuna inanıyoruz. Bundan sonra da aynı desteği sizlerden bekliyoruz. Nevşehir’i el birliği ile geliştirmek hepimizin ortak hedefidir” dedi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ta ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında; "Öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Salaş, 'Üreten ve Doyuran Nevşehir' vizyonuyla yola çıktıklarını, ilimizin ve ülkemizin gelişmesi için her zaman ellerini taşın altına koyduklarını dile getirdi. Kişilerin geçici, hizmetlerin kalıcı olduğunun altını çizdi. Salaş, gelecek nesillere yaşanılabilir bir kent bırakmanın temel amaçları olduğunu sözlerine ekledi. “

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.