AK Parti İl Binasındaki geleneksel bayramlaşma törenine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti 27. Dönem milletvekili adayı Emre Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İlçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı. 
AK Parti İl Başkanı Yanar, milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’nin yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen bayramlaşma programına katılan partililerin tek tek bayramını kutlarken vatandaşlar ile de bir süre sohbet ettiler. 

Düzenlenen törende konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Sevgi, dostluk ve kardeşlik ikliminin yeşerdiği, yardımlaşma ve dayanışma gibi sadece inananlar arasında hakim olan böyle bir anlayışın da zirve yaptığı böylesine müstesna günleri en iyi bir şekilde değerlendirmenin gerektiğine inanıyorum diyerek Kurban Bayramı’nın tüm ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise yaptığı konuşmasında "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda AK teşkilatımızla, hemşerilerimizle bayramın sevincini paylaşıyoruz. “Bir ve beraber olduğumuz sürece bizleri yıldıramazlar, bölemezler. Ülkemize karşı başlatılan ekonomik savaşı da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye olarak kazanacağız."dedi.

AK Parti İl Başkanlığında bayramlaşma programı yaklaşık bir saat sürdü

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde