27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayları Dr. Fatma Çömçe, Kemal Semiz, Cengiz Ekici ve Alparslan Eraslan, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Kendilerini kabul ettikleri için teşekkürlerini sunan Milletvekili Aday adayları ziyarette, İbrahim Salaş'ın Borsa Başkanlığına yeniden seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek 24 Haziran'da yapılacak olan Genel seçimler öncesinde projelerini ve neden aday adayı olduklarını anlattılar.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

27. Dönem Milletvekili Aday adaylarına başarı dileğinde bulunan Salaş ise,” Önemli olan Nevşehir'e ve güzel ülkemize hizmet etmektir. Önemli olan yüreği hizmet sevdasıyla çarpan insanlarımızın şehrimiz adına güzel hizmetler yapmasıdır. Rabbim hakkınızda hayılısını versin" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayları Dr. Fatma Çömçe, Kemal Semiz, Cengiz Ekici ve Alparslan Eraslan'a ayrı ayrı teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, makamına gelen tüm siyasi parti temsilcilerinin baştacı olduğunu belirtirken, kendilerine aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

​​​​​​​