AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 2000 Evler mahallesi Üniversite Cafeler bölgesinde bir araya geldiği üniversiteli öğrencilerinden, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Belediye Meclis üyesi adaylarınında eşlik ettiği ziyarette teker teker öğrencilerle tokalaşıp, onlarla sohbet eden Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "Sizler, bizim misafirimizsiniz. Misafirler, kıymetli ve önemlidir. Sizler, bizim yarınımız, geleceğimiz ve gözbebeğimizsiniz. Nevşehir olarak hep bir arada kardeşçe yaşıyoruz. Sizlerin fikirlerine ve taleplerine her zaman açığız” dedi. 

Seçim çalışmalarında gençleri düşünerek eğitim ve sporda pozitif ayrımcılık ilkesini sürekli vurgulayan Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her ailenin en önem verdiği şey evladına iyi bir gelecek hazırlamak. Bizler de gençlerimize kamu olarak ne kadar iyi sahip çıkabilirsek geleceğimize de o kadar iyi sahip çıkıyoruz demektir. 

Bu anlamda Gençlerimizin güzel şartlarda iyi bir şekilde yetişmesi bizim için önemli. Bu ülkenin geleceği için gençlerimiz çok önemli. Gençlerimiz iyi yetişerek sadece ailelerine faydalı olmakla kalmaz, şehrine ve ülkesine faydalı olur. Dolayısıyla anne baba kadar belediyenin de sorumlulukların olduğunu düşünüyoruz. Çünkü gençler bizim geleceğimiz. Onlar iyi yetişirse bu ülke daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Arı, ‘Gençler için çok önemli projelerimiz var’ diyerek, seçimlerden sonra yapacakları projelerden bahsetti.

Yeni dönemde her nesile hitap edecek projelerin beyannamelerinde bulunduğunu anlatan Rasim Arı,"Projelerimizin hepsi büyük projeler. Yeni kent meydanı, Gençlik ve kültür Merkezi, Bilgi evleri (Ücretsiz etüt ve eğitim merkezleri), Gençlik akademisi ,Sporcu fabrikası , Bilim merkezi, Tenis akademisi, Hafif raylı sistem projelerimiz Nevşehir'imize değer katacak. Bu projelerimizi hayata geçirmek için sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız" dedi. 

Üniversite öğrencisi gençlerin masasına oturan Başkan adayı Rasim Arı, "AK Parti Gönül Belediyeciliği ile seçim çalışmalarımızı yürütüyor, gönüller almaya, her yaştan insanımızla gönül köprüsü kurmaya, gönül kazanmaya niyetle çıktığımız bu yolda dualarınızı bekliyoruz. Bizler yarınımız adına geleceğimiz adına size inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerinde bize güvenmesini ve desteklerinizi bekliyoruz" sözleri üzerine bir üniversite öğrenciside, güzel sözleriniz biz gençlerin gönüllerini okşayan projelerinizin ardından 'NEVŞEHİR’in gönlü olsun, o da RASİM ARI olsun' bizdende size tam destek cevabı verdi.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'de yaptığı açıklamada; "Üniversitemiz etrafındaki iş yerlerimizi Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Ari ve AK teşkilatımızla ziyaret ediyoruz.‬ ‪“AK Parti olarak 17 yıldır geleceğimizin teminatı gençlerimizin mutlu yarınları için yatırım yaptık. Memleket İşi Gönül İşi Sevdamız Nevşehir “ dedi.

Açıkgöz açıklamasında; ''Gerçek şu ki, bu şehir aynı zamanda üniversite şehri olarak bilinmelidir. 20 bine yaklaşan öğrencimiz, bu şehirde hayatını sürdürüyor. Geleceğe dair planlarımızda gençler daima bu işlerin merkezinde yer almaktadır. Ülkemiz genç nüfusu ile çevresindeki ülkelere göre çok şanslı. Öncelikle gençlerimizi iyi yetiştirme ve donanımlı hale getirmenin gayretindeyiz. Ak Parti gençlere 18 yaşında seçilme hakkını getirerek, gençlere ne kadar güvendiğini göstermiştir. Partimiz yönetimin her kademesinde gençlere verdiği değeri onlara yetki vererek gösteriyor. Bizler 21 yaşında İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’in torunlarıyız. Onun döktürdüğü toplar bugün mühendislik zekası ile hala hayranlıkla sorgulanıyor. Bu yüzden biz Gençlerimize güveniyoruz değer veriyoruz. Onlarda bize güvensinler ve destek versinler istiyoruz. İnşallah hep birlikte el ele gönül gönüle Durmak yok yola devam" dedi. 

Ziyaretten dolayı memnun kalan Üniversite öğrencileri ise ilgilerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya teşekkür ettiler.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı