AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası münasebetiyle Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan hemşireleri  AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ile ziyaretinde; 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü fedakar tüm hemşirelerimiz adına çiçek takdim ederek kutladı.

Milletvekili Açıkgöz, “Bu zor zamanlarda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında, Sağlık Bakanlığımızın emektar sağlık ordusu özveriyle çalışıyor. İnsana sevgi, ilgi, şevkat, titizlik, hoşgörü ve sabırla hizmet sunan, büyük fedakârlıklarla bu kutsal mesleklerini icra eden salgınla mücadelemizde de kahramanlarımız olan hemşirelerimiz adına Nevşehir Devlet Hastanemizdeki siz değerli hemşirelerimizi ziyaret ederek ‘12 Mayıs #HemşirelerGünü’nü kutlayıp, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlık ordusunda fedakârlıkla çalışan başta eşim olmak üzere; sağlıklarından, ailelerinden, çocuklarından fedakârlık gösteren tüm hemşirelerimize şahsım ve milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı