Ziyarette İstanbul’da yaşayan Nevşehirli hemşerilerimizin desteklerini ve selamlarını ifade eden Açıkgöz, Nevşehir’in de dualarını Yıldırım’a iletti.

“Nevşehir, Binali Yıldırım’ın Yanında”

Açıkgöz, “Ülkenin birliği ve güçlenmesi için gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Kadrolar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sn Binali Yıldırım çalışıyor. 1994 ruhuyla yeniden diriliş için 31 Mart, milletimizin kazandığı gün olacak. Cumhur İttifakı, 15 Temmuz’da meydanlarda kuruldu. Yenikapı ruhu, İstanbul’u fetheden ruhdur. Cumhur İttifakımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, ömrünü milletine hizmete adayan Sn Binali Yıldırım ile kazanan İstanbul olacak. 17 yıldır AK Parti ile kazanan milletimiz oldu, darbe girişimine milletimiz dur dedi, kazanan Türkiye oldu. Memleket işi gönül işidir. İstanbul’da yaşayan Nevşehirli hemşerilerimiz her zaman devletimizin, milletimizin ve AK Parti’mizin yanında olmuştur. Beka seçimimiz olan 31 Mart seçimlerinde de hemşerilerimizin ortak duygularını ve desteklerini büyük bir memnuniyetle Sn Yıldırım’a ilettik. Bizler nerede olursa olsun milletimizin emrindeyiz. Devlet büyüğümüz, dava insanı, Sn Binali Yıldırım’ın; Binali tecrübesi, Yıldırım hızı ile İstanbul kazanacaktır. Bizimkisi koltuk değil; millet ve memleket sevdasıdır.” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Sn Binali Yıldırım, Nevşehirli kadirşinas hemşerilerimize teşekkürlerini ve selamlarını ilettiler.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”