Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Program İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Özel Altınyıldız Ortaokulu öğrencisi Muhammed Yılmaz Turgut, Rehberlik Öğretmeni Ali Rıza Köse ile birlikte saat 10.10’da Valilik Makamını ziyaretle başlıyor.

Kutlama programı 10.30’ da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2 Nolu Çim Sahasında devam edecek.

Nevşehir Valisi beraberinde Nevşehir Belediye Başkanı halkın ve öğrencilerin bayramını kutlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Günün anlam ve önemini belirten konuşma Alper İlbars isimli öğrenci tarafından yapılacak.

Özel Kardelen Koleji Halk Oyunları Gösterisi, Özel Kardelen Koleji Müzik Kulübünün Gösterisi, JAKEM Komutanlığı Eğitimli Köpek Gösterisinin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül, madalya ve kupalarının verilecek.

Tören programından sonra saat 12.00 – 15.00 kadar “23 Nisan Çocuk Şenliği”  yapılacak. (Müzik gösterisi, geleneksel çocuk oyunları yarışmaları, çanak atölyesi, yüz boyama vb. etkinlikler gerçekleştirilecek)