Toprakla-çamurla uğraşmanın öğrencilerin ruhsal gelişimlerine, kas gelişimlerine katkida bulunacağı aynı zamanda sanat bilinci oluşumunu destekleyeceği bu yöndeki kabiliyetlerini ortaya çıkaracağı düşüncesiyle kurulan Doğa Koleji seramik Kulübü ayni zamanda Nevsehir in kültürel mirasina sahip cikmak gibi bir görevide yerine getirmiş oluyor.

Seramik kulübü okulda en çok ilgi gören kulüplerden birisi. Çamura şekil verme istegi öğrencilerde adeta tutkuya dönüşmüş durumda.

Mutlu olmadan, sevmeden, başarı olunamayacagi düşünüldüğünde bu ve benzer sanat calismalari bireyin gelişimine ve başarısına sağladığı katkı önemlidir .

Doga Koleji Seramik Kulübü seramik öğretmeni Selma Varol’da bir seramik ustasi ve sevdalisi olarak çocukların seramiğe gösterdiği ayni ilginin kendini duygulandırdığını ve mutlu ettigini öğrencilerle zamanın nasil geçtiğini anlayamadigini dile getirdi.

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı