Patron Mutlu Son İstiyor filmi oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor filmi konusu ve karakterleri nedir? Patron Mutlu Son İstiyor filmi oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor filmi konusu ve karakterleri nedir?

Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Destek ve Personel Hizmetler Başkanı Mustafa Güçlü, hastane yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve eşi Funda Eldemir hastane Acil Servisinde görevli sağlık personellerinin yanı sıra hasta ve hasta yakınlarıyla da bayramlaştı.

Nevşehir’deki devam eden sağlık hizmetlerine ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesine gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir Acil Servis başta olmak üzere sağlık hizmetinin sunulduğu servis katlarını da gezerek hastane yöneticilerinden bilgiler aldı. Burada hasta ve hasta yakınlarıyla da bayramlaşarak Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın selamlarını hastalara ve sağlık çalışanlarına iletti ve hastalarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Nevşehirli Hayırsever işadamı tarafından hastane binasının yanına yaptırılan ve yakın zamanda açılması planlanan 50 yataklı Müstakil Diyaliz Merkezini de gezerek yetkililerden binanın son durumu hakkında bilgi aldı.