İbrahim Erkal Ameliyattan Çıktı

Sanatçımız İbrahim Erkal ameliyattan çıktı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmektedir.Doktorlar tarafından; kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin önemli olduğu bildirildi. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah.

Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Seren Serengil ile ilgili bilgiler Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Seren Serengil ile ilgili bilgiler

Alınan bilgiye göre, Maltepe'deki evinin otoparkında gece saatlerinde güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunan İbrahim Erkal, önce Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Ulus'taki Liv Hospital'e sevk edilen Erkal'ın yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiği ve tetkiklerinin sürdüğü bildirildi. 

Derin koma durumunda

Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Liv Hospital'dan yapılan açıklamada, sanatçının beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye getirildiği belirtildi. Açıklamada, "Evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal'ın yapılan tetkikler sonucunda, son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup, hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.