Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel hale getirilerek yapılan  "İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları" projesi Nevşehir Spor Kompleksinde, Ürgüp, Avanos, Gülşehir ve Derinkuyu İlçe Müdürlüklerine bağlı Tesislerimizde yaklaşık 1300 öğrencinin katılımı ile  gerçekleştirildi.

Patron Mutlu Son İstiyor filmi oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor filmi konusu ve karakterleri nedir? Patron Mutlu Son İstiyor filmi oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor filmi konusu ve karakterleri nedir?

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereğince tüm ilkokul öğrencilerimizi spor ile tanıştırmak ve spor yaptırabilmek için yarışma niteliğinde olmayan katılım ön planda tutularak  1-4 sınıf öğrencileri arasında  temel spor eğitim çerçevesinde performans ve rekabete dayalı olmayan çok yönlü  oyunsal etkinliklerle (halat çekme, hedef vurma, ip atlama, çember işbirliği, çift ayak atlama, dairesel atlama, langırt, bowling, kum torbası atma vb.) müzik eşliğinde değerlendirme ve sıralama yapılmaksızın çocuklarımıza spor sevgisini aşılayarak öncelikle her birinin spor yapan sağlıklı birer bireyler olarak sporu birer eğlence sosyal aktivite olarak görerek daha sonra profesyonel anlamda milli sporcularımızın yetiştirilmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yaptığımız projede çocuklarımızın eğlence dolu keyifli bir gün geçirmelerine ortak olduk.