Recep İvedik 1 Konusu Nedir? Recep İvedik 1 Ne Zaman Çekildi? Recep İvedik 1 Konusu Nedir? Recep İvedik 1 Ne Zaman Çekildi?

2009 yılının Kasım ayında kapılarını açan şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya, alışverişten eğlenceye, etkinlikten kampanyalara kadar her konuda olduğu gibi yine 10.’cu yılında da ziyaretçilerini unutmuyor. Özgün mimari tasarımı ile farklı bir yaşam deneyimi sunan Forum Kapadokya, 14 Ekim’de başlayacak kampanyayla bir kişiye 2019 model Toyota marka C-HR Hybrid model araç kazandıracak.

Ziyaretçilerimiz 7 Şubat 2020’ye kadar devam edecek kampanyaya tek seferde her 100TL alışveriş ile katılabilecek. Kampanya çekilişi, 15 Şubat 2020’de sürpriz bir isimle AVM’de ziyaretçilerle birlikte yapılacak. Nevşehir’in ilk modern alışveriş ve eğlence merkezinde 10.yıl kutlamaları kapsamında alışveriş yaptıkça anında sürpriz hediye kazanma fırsatı da ziyaretçilerini bekliyor. Alışverişin yanı sıra yıl boyunca süren birbirinden renkli aktiviteleriyle de bölge halkının sosyal yaşam merkezi haline gelen Forum Kapadokya’da, Kasım ayı itibariyle her ayın onuncu günü hediyenin günü olacak. Her ayın 10.günü alışveriş yapan ziyaretçiler küçük ev aletlerinden hediye çeklerine anlık sürpriz hediyeler kazanabilecek. 10.yıl etkinlikleri kapsamında 24 Kasım günü pop müziğin sürpriz ismi ile Forum Kapadokya ziyaretçileri için özel hazırlanan pasta ikramı yapılacak. Renkli görüntülere ev sahipliği yapacak 10.yıl coşkusuna ve kazandıran kampanyalara herkes davetli!