Önümüzdeki günlerde yapılacak protokol ile resmileşmesi beklenen çalışma doğrultusunda Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş, ilçe merkezinde uygun bir alana Kızılay’ın gerek huzurevi gerekse yurt binası inşa edebilmesine yönelik önemli bir adım atacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş ile yaptıkları görüşmeler doğrultusunda ilçe merkezinde yüksekokul kampusu içerisinde yer alacak şekilde 250 kişi kapasiteli bir huzurevi, 100 öğrenci kapasiteli bir yurt yapımı için çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.

Söz konusu projenin bir an önce olgunlaşması için çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Kızılay’ımıza göreve geldiği ilk günden itibaren her zaman destek olan, huzurevi ve yurt binası projelerimizde de bizden desteklerini esirgemeyen Acıgöl Belediye Başkanımız Sayın Ercan Ertaş’a teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı