FETÖ sillahlı terör örgütünün sözde üst düzey adalet imamı olup, hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığımızca da yakalama kararı çıkarılan "Süleyman" kod adlı Emre KAZAN Edirnenin Uzunköprü ilçesinde Yunanistana kaçmaya çalışırken yakalanmıştır. 

Emre KAZAN, Adalet Bakanlığı, Yargıtay ve Danıştay'a alınacak FETÖ terör örgütünün İçanadolu talebecisi olup TRT'nin eski bir çalışanıdır. Adalet imamlı ağından önce Ankara'da FETÖ tarafından TSK'ne hazırlanan öğrencilerin de "Selahattin" kod ismiyle sorumluluğunu yürütmüştür. 

Uzun süredir emniyet birimleri tarafından aranan Emre KAZAN, İçanadoluda Ankara başta olmak üzere 24 ilin icra müdürlüğü, zabıt kâtipliği, infaz ve koruma memurluğu, mübaşirlik, cezaevi öğretmenliği, psikolog, sosyolog ... gibi birçok personel alımından sorumlu olarak FETÖ terör örgütü adına faaliyet yürüttüğü tespit edilmiştir.

FETÖ terör örgütü mensubu olan hâkim ve savcılar ile de görüşen Emre KAZAN'ın  BYLOCK kullandığı, eşinin de FETÖ terör örgütünün BYLOCK kullanan bölge ablalarından birisi olduğu saptanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur.
Adnan TOSUN
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı

EBEBK Borsada Ne Zaman İşlem Görecek? EBEBK Borsada Ne Zaman İşlem Görecek?

Adalet Bakanlığı merkez teşkilatına yerleştirilen hâkim ve savcılar ile idari her kamedeki peronelin bakanlığa alınması, yerleştirilmesi işinden sorumlu. Yargıtay ve Danıştay'a alınacak zabıt kâtibi ve diğer idari personelin yerleştirilmesi için çalışmalar yapıyor ve isim tespit ediyor. İcanadolu talebecisi olması ise, bu çalışmalarda öğrenciler içerisinden belirlediği isimleri memur sınavına sokuyor. Lise veya üniversite mezunu ise, bu derlemeyi yapıyor ve bunları listeleyip hazırlanmasını sağlıyor. Eğer, bir liseye yerleştirilmesi gerekiyorsa orta okuldan talebe derliyor. örgüt içerisinde bu tür faaliyetlerde bulunanlara "Talebeci" denildiği tespit edilmiştir. Ayrıca, bu talebecilik görevi daha önceden yaptığı bir görev daha sonra, örgüt içerisinde yükselmesi nedeni ile ADALET İMAMI oluyor. En önemli görevi ADALET İMAMLIĞI, ve önemli bir görevi de TRT de bilgi işlem uzmanı olması