Tesettür abiye farkı ve kalitesi ile üretilen değişik modeller sayesinde hanımlar stilini ortaya koymaktadır. Sade ve gösterişli modellerin arasında en çok dikkat çeken güpür, dantel, şifon ve daha pek çok detaylar elbiseyi farklı göstermektedir. İşlemeli modeller, inciler, payetler ve parlak renklerle geceye damgasını vuran modellere rastlamak pek mümkündür. ModaSelvim farkı ile üretilen elbise modellerinde renk sınırı olmadığı gibi istediğiniz tasarım ve tarzda kıyafetler bulunmaktadır.

Özel günler için abiye seçimi nasıl yapılmalıdır?

Bayanların çoğu şık ve güzel abiye seçimi yapmaya özen gösteriyor. Modern tasarımlar ve dikkat çeken tarzıyla en yeni model tesettür abiye dantel özellikleri ile adından söz ettirmektedir. Gösterişli renkleri arasında kırmızı, beyaz, fuşya, mavi ve krem gibi daha pek çok renge rastlamak mümkündür. Tek parça olduğu için isteğe bağlı olarak üzerine kısa ceketler veya bolero tarzı kombin yapılabilmektedir.  Elbiseler ayrı iki parça görünümünde olup renk seçimleri genelde mor ve bordo gibi koyu renkler ile bayanların tercihine sunulmaktadır. Açık renkler arasında daha çok pudra ve bebek mavisi en çok alınan renkler arasında yer almaktadır.

 Tesettür abiye nasıl kombin yapılır?

Uzun elbise abiye seçimlerinde doğru kombin yapmak her zaman önemlidir. Bu yüzden düğün veya nişan gibi gecelerde seçilen tesettür abiye kıyafetlere uygun aksesuarlar kullanılması gerekmektedir. Sadece elbise ile iş bitmediği için başörtü, ayakkabı, çanta ve takı gibi pek çok ürünün uyumlu olması lazımdır. Abiye kombinlerde kıyafete bağlı olarak başörtü veya şal seçimi yapılmalıdır. Gösterişli kıyafetlerde şalın sade ve elbiseye uyumlu olması son derece önemlidir. Sade kıyafet tercih ediyorsanız renkli veya desenli başörtüsü ile farklı bir hale getirmek mümkündür. Ayakkabı seçimi genelde stiletto modellerden yana yapılmaktadır. Son yıllarda zarif babet modeller ve küt topuk ayakkabılarda abiye elbiseleri tamamlayan alternatifler içinde yer alıyor.

.

EBEBK Borsada Ne Zaman İşlem Görecek? EBEBK Borsada Ne Zaman İşlem Görecek?