Sosyal Medya üzerinden bir araya gelen 4B’liler haber merkezimize sık sık kadro ve eş durumu tayini taleplerini iletiyorlar. Aldığımız çok sayıda mailde 4B liler kendilerine kadro verilmesini bekliyor. Ayrıca yine sosyal olarak birçok sıkıntıya sebep olan, aile birleşimi (eş durumu tayinleri) hakkında oldukça dertli.

Gelen onlarca mailden sadece birkaçını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

TFF Açıkladı Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Süper Lig'de Kullanılmaya Başlıyor. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Nedir? TFF Açıkladı Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Süper Lig'de Kullanılmaya Başlıyor. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Nedir?

“Biz 657 sayılı Sayılı devlet kanunun 4B maddesine göre; Bakanlıklarda ve bakanlıklara bağlı kuruluşlarda norm kadro karşılığı çalışan ve mülakatsız atanan sözleşmeli personelleriz. Sözleşmelerimizde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4B maddesine göre işçi sayılmayan Kamu Görevlisi olarak geçmekteyiz. Kadro karşılığı çalışıyoruz. Kadrolu personeller gibi aynı sınavla atanıp aynı iş ve sorumluluğu üstlenmemize rağmen farklı statülerde değerlendirilmekteyiz. Güvencemiz SSK olup ek ödemelerimiz devlet memurları gibi aynı unvan eğitim düzeyi ve hizmet süresi kriterlerine göre belirlenmektedir. Sizden istirhamımız bizim ses olmanız, kulak vermeniz ve kadro talebimize destek vermenizdir. Sürç-i lisan ettiysek affınıza sığınır, göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.”

"Biz 3289 Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Antrenör Calıştırılmasına ait yönetmeliğe bağlı olarak çalışan Spor Eğitim Uzmanlarıyız. Kadro karşılığı çalışıyoruz. Kadrolu personeller gibi aynı sınavla atanıp aynı iş ve sorumluluğu üstlenmemize rağmen farklı statülerde değerlendirilmekteyiz. Güvencemiz SSK olup ek ödemelerimiz devlet memurları gibi aynı unvan eğitim düzeyi ve hizmet süresi kriterlerine göre belirlenmektedir.Sizden istirhamımız bizim ses olmanız ,kulak vermeniz ve kadro talebimize destek vermenizdir.  Eş durumu tayini dahil hic bir haktan yararlanamıyoruz. Ve ben polis eşiyim. Eşim Özel Harekat Polisi olarak şark görevini yapıyor. Ben sözleşmeli olduğum için tayin isteğim hep bakanlıktan geri dönüyor. Eşimin yanı gitmekten başka bir isteğim yok. Bu vatan için herseyini hiçe sayarken devletimiz bizim sesimizi duysun artık. Ben korkarak yaşamaktan elim yüreğimde beklemekten çok yoruldum. Sesimize ses olursanız çok sevinirim.Sürç-i lisan ettiysek affınıza sığınır, göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız."