Bye Bye Happiness - Organize İşler - YouTube'dan dinle Bye Bye Happiness - Organize İşler - YouTube'dan dinle

11 Şubat ehliyet sınav soruları ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesi üzerinden yayımlandı. Trafiğe çıkma yetkisi alabilmek için haftalardır hazırlanan sürücü adaylarının yeni gündemi ise sonuçlar oldu. Adaylar, 11 Şubat ehliyet sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Peki, 11 Şubat ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, bu sorunun yanıtı ve 11 Şubat ehliyet sınav soruları!

SINAV SORULARI YAYIMLANDI

Ehliyet sınavına giren adayların merak ettiği sorular ve cevaplar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. 

11 ŞUBAT EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu yılın tüm sınavları ve sonuçların açıklanacağı tarih, MEB’in resmi sayfası üzerinden duyuruldu. 2017 Yılı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri sınav takvimine göre 11 Şubat ehliyet sınavı sonuçları 23 Şubat 2017’de açıklanacak.

Sonuçlar, http://www.meb.gov.tr ve http://www.odsgm.gov.tr internet adreslerinden duyurulacak. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.