Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, her bayram arefesinde yaptığı gibi bu bayramda da Ürgüp'e hizmet etmiş önceki dönem belediye başkanlarını mezarı başında ziyaret ederek dua etti.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Merhum belediye başkanlarını kabirleri başında ziyaret ederek Ürgüp'e ve Ürgüplülere hizmetleri için rahmet dileyen Başkan Aktürk, "Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin. Tüm makamlar, görevler gelip geçici, gök kubbede hoş bir sâda bırakmak tek amacımız. Bu bilinçle tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bir gün bizlerde ebedi istirahatgâhımıza göçtüğümüzde belediye başkanlarımız gibi dualarla anılırsak işte o zaman amacımıza ulaşmışız demektir." değerlendirmesinde bulundu.

Her bayram öncesinde özellikle belediye başkanlarının mezarını ziyaret eden Başkan Aktürk, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ali Baran Numanoğlu, Kürşat Numanoğlu, Hüseyin Terzioğlu ve Kasım Uğur'u mezarı başında ziyaret ederek tüm Ürgüplüler adına rahmet dileğinde bulunarak dua etti.