Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Faik Öztrak Kimdir? Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Faik Öztrak Kimdir?
DARBEYİ AÇIK AÇIK 1 SENE ÖNCE SÖYLEMİŞ 

Özsoy, yüzde 50 diye tabir edilen insanların sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde kendilerini savunmak için sokağa çıkmayacağını söylüyor, bu kişilerin demokrasi için mücadele etmeyeceğini öngörüyor:

İŞTE O SKANDAL SÖZLER 

"Yüzde 50 desteği falan iplemeyin. Ben siyaset bilimi profesörüyüm ya. Alt yazı geçin televizyon kanallarından yarın sokağa çıkma yasağı var diye bakın sokağa çıkıyorlar mı? 

Hocaların evleri cami avlusundadır. Namaza bile geçmezler korkularından. Türkiye'de insanların demokrasi için sahaya çıkmak gibi bir hassasiyeti yok. Bunlar kuru kalabalıklar.

Yine 3 tane yürekli komünist Taksim Meydanı'nı zorlayacaktır. Bir tane sağcı aydın bile çıkmayacaktır. Dolayısıyla sağ kesimde bir tane Ahmet Altan var mı? Sağ televizyon kanallarında bir tane Fatih Portakal var mı?"

Şüphesi olan bir kişi bile kaldıysa lütfen izlesin​



Prof. Dr. Osman Özsoy Kimdir?

1965 yılında Bartın'da doğan Özsoy, ilkokulu Bartın’da, ortaokulu Zonguldak’ta ve lise öğrenimini de İstanbul Kadıköy’de yaptı. 

1987 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun olan Osman Özsoy, 1990 yılında Yüksek Lisans Programını, 1995 yılı sonunda da uzun arşiv çalışmalarının ardından Doktorasını tamamladı. Doktora çalışması sırasında Osmanlı Devleti’nin son 30 yılına ait basınını taradı, ayrıca Osmanlı Arşivleri’nde incelemelerde bulundu.

1982 yılından buyana çeşitli gazete ve dergilerde çok sayıda makalesi ve araştırması yayınlandı. Hizmet İçi Eğitim Programları geliştirdi. Bu programlar çerçevesinde Türk Basın Tarihinde ilk kez bir gazete bünyesinde “Gazetecilik Eğitim Öğretim Merkezi”nin kurulmasına öncülük etti. Türkiye’nin ünlü simalarının burada genç gazeteci adaylarına dersler vermesini sağladı ve bu alanda koordinasyon görevi üstlendi. STV’de 101 hafta boyunca canlı olarak yayınlanan ve genel olarak üst düzey devlet ve siyaset adamlarıyla, iş ve basın dünyasından ünlü simaların konuk edildiği “Bizim Kürsü” programının yapım ve sunuculuğunu yaptıktan sonra, programın günlük olması yönündeki istekler üzerine, hafta içi her akşam yayınlanan ve günün gelişen olaylarının sıcağı sıcağına değerlendirildiği “Haber Kritik” adlı programın da 202 bölüm boyunca yapım ve sunuculuğunu yaptı.

Bu arada akademik hayatını da devam ettirmekte olan yazar, TV ve Radyo Haberciliğinde Kamuoyu Oluşturma, Medya ve Siyaset İlişkileri konularında yüksek lisans ve doktora dersleri de vermektedir. Evli ve isimleri Halid Furkan ve Said Burhan olan iki çocuk babasıdır.