Belediye Başkanı Rasim Arı, mahallelerde gerçekleştirdiği incelemelerini sürdürüyor. Başkan Arı, bugünde eşi Melek Arı ile birlikte Kıratlıoğlu ve Karasoku Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

Kendisine iletilen istekleri dinleyerek vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştiren Arı, mahallelerde gerçekleştirilecek olan çeşitli çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Arı, kendisini evlerinin balkon ve pencerelerinden selamlayn çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

"Vatandaşımızın mutluluğu bizim için esastır" diyen Arı, “Şehrimize bugüne kadar ne yaptıysak vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle yaptık. Halkımıza verdiğimiz sözleri teker teker yerine getirirken, şehrimizin Türkiye’nin marka kentlerinden biri haline gelmesi için önemli projeleri hayata geçirdik. Bizler gece gündüz çalışmaya, şehrimizi daha ileriye götürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Halk ile iç içe, halkı dinleyen, halk ile birlikte yöneten bir belediyecilik anlayışı ile gönül belediyeciliği ilkesini esas alarak çalıştıkları belirten Başkan Arı, “Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sürekli sahada, onların dertleriyle dertlenip, şehrimizin gelişimi için birlikte çabalıyoruz. Çocuğundan yaşlısına, gencinden kadınına kadar hizmetlerimizden dolayı halkımızın bizlere teşekkür etmesi, ‘Allah razı olsun' demesi bize enerji veriyor. Halkımızın bize olan inancını, sevgisini ve güvenini boşa çıkartmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.