Türk milliyetçilerinin vatanı savunmanın bedelini işkencelerle ödediğini ifade eden Başkan Ali Türker, vatan ve bayrak için ne bedel gerekirse ödemeye hazır olduklarını söyleyerek, “

Türk Milliyetçilerinin vatan ve bayrak için ne bedel gerekirse ödemeye hazır olduklarını ifade eden Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı İl Türker, “3 Mayıs 1944 Türk tarihine Türklük, Turancılık davası olarak geçen bu olayda başta Hüseyin Nihal Atsız, Başbuğ Alparslan Türkeş ve beraberindeki 23 Türk milliyetçisinin yargılanmaları büyük tepki görmüş, Türk gençliği bu haksızlığa ve iftiralara karşı tek yumruk olmuş, yurdun dört bir yanından Ankara'ya akın etmişlerdir. Hüseyin Nihal Atsız hoca, sabah mahkemeye götürülürken ne görsün her taraf sallanıyor. 'Canımız Atsız'a feda olsun' sesleriyle yer gök inliyordu. Bu ses, bu kalabalık, bu haykırış Türk milliyetçilerinin sesiydi. Sonrasında Başbuğ’umuzun Atsız'a yazdığı mektupları bahane edilerek o da davaya dahil edilir ve akabinde 23 Türk milliyetçisi tutuklanarak yarım metrekarelik alana sahip olan tabutluklara mahkum edilir.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”

Türk gençliğine utanılacak zulümlerin haksızlık ve şiddet hareketlerinin resmen başlatıldığı bir tarihtir. Türkçülük daima hak hürriyet ve millet vefatından yana olmuştur. Türkçülerin parolası " Her şey Türk için, Türk'e göre, Türk tarafındandır” dedi.

27 yaşında 600 kitabı ile gözaltına alınan rahmetli Başbuğu okuyacak, okutacak, yılmayacak, yıkılmayacaklarını ifade eden Başkan Ali Türker, “3 Mayıs Milliyetçiler günümüz kutlu olsun.” dedi.

Ülkücüler ayrıca sosyal medyada 3 Mayısı ciddi çalışmalar ile kutluyor. Yapılan görsel ve videolar bu özel günde paylaşılıyor.