NEVŞEHİR(MHA) Başkan Gülmez, Avanos ilçesine bağlı Altıpınar köyü sınırları içerisinde 6 köyün su havzası durumundaki alana kurulmak istenen taş ocağı tesisine tepki gösterdi. İktidar partisine yakın bir firma tarafından söz konusu alanda kurulması planlanan taş ocağının gerek 6 köye su temin edilen havzanın kurumasına neden olacağını, gerekse ağaçlandırma alanlarının da bu durumdan olumsuz etkileneceğini belirten CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, köy muhtarlarının da taş ocağının bu alana yapılmaması için Çevre ve Şehircilik il müdürlüğüne dilekçe verdiklerini ifade etti.

Öte yandan Derinkuyu ilçesinde hayvanların otlak alanları olarak kullanılan mera alanlarının traktörle sürülmek suretiyle ortadan kaldırılmasını da gündeme getiren CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, yaklaşık 300 dekarlık alanın belirli bazı kişilerce mera alanı sıfatından çıkarılmasına yetkililerin ses çıkarmadığını gündeme getirdi. Gülmez konuyu Halk TV’de Gazeteci Barış Yarkadaş sayesinde gündeme taşıdı.

Her iki konu ile yakından ilgilendiklerini ve yaşanacak olan süreci takip etmeye devam ettiklerini belirten CHP İl Başkanı Kamil Gülmez,  gerek Avanos ilçesinde gerekse Derinkuyu ilçesinde CHP İlçe başkanlarının da konuyu hassasiyetle takip ettiklerinin de altını çizdi. 

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor