12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi

Amatör spora destek amacıyla her sene çeşitli yardımlar gerçekleştirilmekte olup, bu kapsamda; bu sene birinci Amatör Ligde mücadele edecek olan futbol takımlarımıza “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, 17 spor kulübünün başkan ve yöneticilerine forma, şort ve topları dağıtıldı. 

Dağıtım; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve ASKF Başkanı Mustafa Avcı tarafından gerçekleştirildi.

Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Vali İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’ye Milli Takım Forması’nı takdim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Törene; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer,  Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, TFF Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, birinci amatör küme futbol liginde mücadele edecek olan takımların başkan ve kulüp yöneticileri katıldı.