AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar, açıklamasında, “rızkını alın teriyle, el emeğiyle, helalinden kazanan, çalışıp üreten, ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına destek sağlayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun” dedi.

Yanar’ın mesajı şöyle;

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

"Ben değil biz anlayışı ile ülkemizin büyümesinde, ilerlemesinde ve hedeflerine ulaşmasında önemli yeri ve alın terleri bulunan işçi ve emekçi halkımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. Ülkemiz, emekçi dostlarımızın el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasıyla her alanda, güçlü Türkiye olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Her şartta helal lokmasını alın teriyle kazanan ve zorluklara göğüs geren işçi kardeşlerimizin bir gün değil her gün yanlarındayız. Bu duygu ve düşüncelerimle, bütün emekçi dostlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü in bir kez daha en içten duygularımla kutluyorum.